top of page

Lägesrapport.

Trots det som händer i världen försöker vi hålla modet uppe, vi i den nya styrelsegruppen har nu haft några möten och börjar hitta våra roller. Vi är väldigt glada med att kunna berätta att Emmishopen vill ha ett fortsatt samarbete med Vallfari och våra medlemmar har 10% rabatt på hela butikens sortiment, en ny sponsor för i år är företaget Töltrider, dom tillverkar och säljer sadlar och hästutrustning i mycket god kvalité, på deras facebook kan ni se en uppsjö av väldesignad hästutrustning! När det kommer till aktiviteter så försöker vi planera in om att ha serie med digitala föreläsningar med frågestund inom foder och foderstater, utfodring och hullbedömning samt träningsfysiologi. Arbetet med att arrangera ett digitalt tävling är i full gång, så håll utkik på hemsidan samt Vallfaris facebook för mer info. Här hittar du våra styrelsemötesprotokoll

 

Vill du bli våran sponsor?

För 600kr per år så stödjer ni vår verksamhet och som tack för hjälpen så kommer eran logga att visas här på våran hemsida!

bottom of page