top of page

Vallfari nyhetsbrev september 2021

Detta nyhetsbrev innehåller lite smått och gott som har hänt och är på gång i föreningen. Pandemin håller fortfarande ett grepp om oss även om det börjar lätta. Men fortsätter det så här kan vi snart dra i gång som vanligt igen.


Tävlingar

Sen det senaste nyhetsbrevet har vi genomfört två tävlingar, SM-kvalet i juni och nu för två veckor sedan Vallfaris KM och kval. Vi är väldigt glada för att det var många som anmälde sig och att tävlingarna blev lyckade. Våra klubbmästare blev Sanna Axbäck i fyrgångskombination, Pia Alpmark i femgångskombination, Freyja Gisladóttir Bjurenborg YR och Linn Berggren Junior. Grattis till alla fyra! Stort tack till alla er som ställde upp som funktionärer på tävlingarna, utan er ingen tävling.


Nästa tävling blir Luciatölten i ridhuset på Hemfosa. Den äger rum den 12 december och mer info om tävlingen kommer inom kort.


Aktiviteter

Det har ju varit svårt, som ni alla vet, att genomföra några aktiviteter i år. Men nu börjar vi ju gå in mot det vanliga igen och vi har två aktiviteter på gång.

Den 28 oktober håller Erik Andersen en passclinic på Hemfosa, de som ställde upp som funktionärer på KM:et får delta på den gratis. Nu när vi vet hur många av funktionärerna som kan delta så öppnar vi idag 27/9 upp resterande platser för alla våra medlemmar. Vi kommer att arrangera en likadan passclinic i vår, så misströsta inte om du inte får någon plats nu i oktober.


Vi kommer också att arrangera en föl- och unghästmönstring på Hemfosa den 6 november. Nina Bergholtz kommer att vara domare och planen är att kombinera mönstringen med en föreläsning med Nina. Har du ett föl eller unghäst så tveka inte att anmäla dig. Anmälan till föreläsningen öppnar idag 27/9, ni finner information om det på vår facebook eller här.

Man kommer på plats även kunna köpa läktarplatser för er som bara vill se mönstringen.


Höstmöte

Den 19 oktober kl 18.30 är det dags för höstmöte i Vallfari. Mötet hålls på Hemfosa och kallelse till mötet kommer nu i veckan. Ni får väldigt gärna fundera på vilka aktiviteter ni vill att vi ska genomföra under nästa år så vi kan få in dom i verksamhetsplaneringen för nästa år. Hör gärna också av er om ni har något speciellt som ni vill att vi ska prata om på mötet.


Vallfaris styrelse


Marie Skogsberg, Stephanie Olsson, Mia Sundberg, Katja Brunander, Sanna Axbäck, Anette Scheibe Lorentzi, Sophie Drk och Freyja Gisladóttir Bjurenborg

Comments


bottom of page