top of page

Vallfari Nyhetsbrev februari 2021

Nu är det snart dags för Vallfaris årsmöte, den 18 mars kl 19.00 äger mötet rum och tyvärr måste det hållas digitalt i år. I detta nyhetsbrev vill vi informera om två punkter som kommer tas upp på årsmötet förutom de ”vanliga” årsmötespunkterna.


Stadgarna

Vi har under året sett över våra stadgar så att de stämmer mer överens med SIF:s stadgar och rättat upp lite felskrivningar. Det är inga stora förändringar som har genomförts. De uppdaterade stadgarna kommer skickas ut tillsammans med övriga årsmöteshandlingar.


Förslag på ny hemmabana

Efter vårt KM i höstas så har vi fått förslag från medlemmar att byta hemmabana till Hemfosa. Vi funderade lite på det, vi blir ju alltid så bra behandlade på Stadsberga Västergård så det kändes lite tråkigt om vi skulle byta. Men Hemfosa är ju också en väldigt bra anläggning. Så vi beslutade oss för att undersöka möjligheterna att få komma till Hemfosa och möttes av stora famnen. Vi har fått förslag på en prislista som stämmer ganska bra överens med den vi har på Stadsberga. Så rent ekonomiskt kommer det inte bli någon större skillnad för föreningen. Vi ser framför oss att vi kan arrangera både ”vanliga” tävlingar och SM-kval. Vi har ju ett antal medlemmar som aspirerar på en plats på SM. Hemfosa har ju en väldigt fin ovalbana och även en passbana. Så vi kommer även kunna ha passlöp och passclinics. Det finns en stor kurslokal där vi får plats med många personer när vi har möten, kurser och föreläsningar. Vi kommer kunna ha träningstillfällen på ovalbanan och våra medlemmar får komma individuellt och träna till ett reducerat pris.

Vi kommer ta upp denna fråga på årsmötet och vid behov rösta om vilken bana vi fortsättningsvis ska ha som hemmabana. Kom gärna in med synpunkter på detta till oss i styrelsen, vi är nyfikna på vad ni tycker! Maila oss på vallfariislandshastforening@gmail.com eller ring någon av oss i styrelsen.


Planerade aktiviteter 2021

Det är ju svårt att göra en verksamhetsplanering för i år när vi inte vet när landet öppnas upp igen. Men vi kommer fortsätta ha digitala föreläsningar, dom två vi har haft har varit uppskattade. Vi hoppas även kunna ordna några clinics under året. Kom gärna med förslag både på föreläsningar och clinics!

Vi planerar även för en tävling 12-13 juni, SM-kval ena dagen och en nivå 4 tävling andra dagen. Det är förstås osäkert om denna går att genomföras, men vi tycker det är bättre att planera för att det går och så får vi ställa in om det inte går. Vi hoppas också på ett KM i höst och förstås Luciatölten i december.

Vi planerar även ovalbaneträningar då dom borde gå att genomföra på ett corona säkert sätt.


Vi vill passa på att påminna er om att betala in medlemsavgiften för 2021 så ni inte missar några roliga aktiviteter.

Senast två veckor innan årsmötet kommer ni få ut handlingarna och information om hur ni deltar på årsmötet. Ni får också information om hur ni anmäler er till mötet. Tyvärr blir det ju inget bjudfika på mötet men det får vi väl ta igen när pandemin är över! Håll i och håll ut så träffas vi snart igen!


Vallfaris styrelse


Anki Broman, Stephanie Olsson, Mia Sundberg, Katja Brunander, Eva Dahlberg, Sanna Axbäck, Marie Skogsberg


Comments


bottom of page