Styrelsen

Styrelsen väljs på Vallfaris årsmöte som hålls i februari varje år.

Nuvarande styrelse består av :

 

Ingela Hallin

Sekreterare

Jag började rida i 11-årsåldern, Tävlade på D-ponnyer i hoppning och dressyr med viss framgång. Efter ett långt uppehåll med ridning blev det islandshästar som fångade mitt hjärta. Har varit på Island flertal gånger och njutit av de fantastiska små hästarna och naturen. Min egen häst heter Corona från Jan Pers och vi finns i stallet på Häringe.

Minna Andersson

Kassör & medlemsansvarig

Hästar har, till mina föräldrars förtret alltid varit mitt stora intresse. Var det kommer ifrån är en gåta men ni alla förstår nog passionen. Jag började rida hos Lotta på Blåkulla ridskola 1987. Jag har tävlat flitigt i hoppning på både ponny och storhäst.
Efter några år kom jag i kontakt med islandshästen genom Ylva på Fors Gård och jag var fast.
Idag driver jag stallet på Hammersta Gård. Jag varvar arbetet i stallet med redovisning och trivs som fisken i vattnet :)
Jag är idag lycklig ägare till flera härliga islandshästar.
Jag är sedan 2019 Kassör och medlemsansvarig för Vallfari. kassor.vallfari@gmail.com

 

Please reload

Marianne Wallenbro-Trybom

Ordförande 0708-225166

Har varit hästtjej i större delen av mitt liv och första kontakten med islandshästar var hos Fam Stang på Drakboda 2003 och sen dess fast med den härliga islandshästen. Jobbar hos Sofies islandshästar på Häringe och är utbildad ridledare. Kommer försöka hinna med kurser och tävlingar under året med lånehästen Andvari från Odensicke. Ser fram emot ett aktivt Vallfari år.

Annica Glanshed

Ledamot 0703-250372

Jag började rida som barn och lärde känna islandshästen först i början på 90-talet. Fick då jobb, som stallskötare /turledare och efter en tid även som instruktör på ridskolan, på en gård i Hemfosa där jag arbetade i drygt 10 år. Är utbildad ridledare och B- instruktör. Är nu fritidsryttare med mål att börja tävla lite och stolt ägare till Voga från Fors Gård.

Eva Dahlberg

Ledamot

Please reload

Vallfari Islandshästförening / Plusgiro 618 63 44-5 / vallfariislandshastforening@gmail.com   © 2013 Vallfari.

  • facebook