top of page

Presentation av styrelsemedlemmarna

Vi tänkte lite kort presentera oss som sitter i styrelsen för Vallfari nu under 2024.

Först ut är vår sekreterare Marie Skogsberg.


Jag och min yngsta dotter har tre hästar ihop på Häringe Gård där jag också bor. Silfur- Þokki från Hvidagården, till vardags kallad Þokki, är en silverbrun valack. Rán från Odensicke, till vardags kallad Rånet, är ett skimmelsto som min dotter rider. Sist men inte minst har vi Klaki frà Skidbakka 2. Klaki är en cremello valack som tyvärr har spatt så han lever till största delen som pensionär. Men han får följa med på promenader och ägnar sig även en del åt klickerträning. Jag har tävlat en del både på Þokki och Klaki, men har tappat lusten för att tävla så nu ägnar jag mej mer åt att träna för att bli en bättre ryttare och framför allt ha roligt tillsammans med mina hästar.


När jag inte är i stallet jobbar jag med brandskyddsfrågor på Svensk Kärnbränslehantering.


Jag har tidigare varit sekreterare i Vallfaris styrelse under sex år men tog en paus från styrelsen och gick i stället med som sekreterare i StIF:s styrelse. Var sen ordförande under 2 år och är nu sekreterare igen. Jag är också med i Vallfaris aktivitetsgrupp. Jag hoppas att jag kan bidra med att vi får roligt i våran förening och kan göra skojiga saker ihop. Jag brinner även för att arrangera tävlingar.Comments


bottom of page