top of page

Styrelsens kassör

Presentation av Mia Sundberg som är kassör i Vallfari.Jag bor med man och katt i Vega. Jag har ridit sedan barnsben både på ridskola och privat. Jag gjorde ett längre uppehåll när jag fick barn men dragningen till hästarna blev för stor, så jag återupptog ridningen igen (stor häst).

 

Drömmen som alla hästtokiga har, är att en dag få äga en alldeles egen häst. Min dröm slog in 2017 då jag köpte 7-åriga Röskva från Gibraltar (5-gångare). Det var ganska vågat för jag hade aldrig ridit på islandshäst tidigare. Det har verkligen varit en utmaning för mig att lära mig både tölt och pass. Men jag kan säga att det var det bästa jag gjort! Vilka fantastiska hästar.

 

Jag och min trotjänare åker på kurser och lite tävlingar, men framför allt har vi roligt tillsammans.

 

På dagarna jobbar jag som ekonomiansvarig på Svenska Soldathemsförbundet.

 

Jag har två barnbarn som ibland brukar hänga med till stallet för lite mys och ridning.

 

Jag har varit kassör i Vallfari sedan 2020.

 

Commentaires


bottom of page