top of page

Nyhetsbrev oktober 2020


Hoppas ni alla mår bra och har det bra trots Corona-pandemin!

I dessa tider när det är svårt att träffas och att anordna aktiviteter tänkte vi i styrelsen att det passar bra att skicka ut ett nyhetsbrev och informera lite.

Höstmöte

På grund av Corona läget så kommer vi inte ha något höstmöte i år. Vi har funderat på alternativet att hålla ett digitalt möte men kom fram till att det inte är så givande utan vi väljer att vänta till årsmötet och hoppas att det går att genomföra live. Men vi uppskattar mycket om ni hör av er till oss om ni har några frågor, synpunkter eller förslag på aktiviteter.

En av punkterna som vi hade tänkt informera om på höstmötet är att vi har gått igenom stadgarna och gjort vissa förtydligande. Inga stora förändringar men det måste trots det beslutas på ett årsmöte.

Aktiviteter

Som läget är nu är det svårt att genomföra några aktiviteter som kurser eller clinics. Så i väntan på att restriktionerna på sammankomster släpps så tar vi väldigt gärna emot förslag på kurser och clincs som vi kan börja planera för redan nu.

Tävlingar

Vi är väldigt glada att vi lyckades genomföra KM:et i år på Hemfosabanan. Hoppas ni hade lika roligt som vi och tyckte att det var ett bra arrangemang.

Vi hoppas på att kunna genomföra Luciatölten i ridhuset på Stadsberga som vanligt. Men vi har även en plan B där vi tänker oss att man kommer och rider ett program, får sina domarkommentarer och sedan åker hem. Då kan vi undvika att det blir många personer på anläggningen samtidigt. Datum för detta arrangemang blir oavsett upplägg lördagen den 12 december. Men vi återkom


mer med mer info så fort vi bestämt vilket av alternativen vi kan genomföra.

Övrigt

Vi håller även på och tittar på att ta fram nya klubbkläder med Vallfaris logga på.

Den läktare som står kvar på Häringe kommer att flyttas till Stadsberga. Vi kommer att måla och snygga till domarbåsen till våren. Efter det kommer vi även sälja två av båsen.

Om ni har några frågor, synpunkter eller idéer så ring någon i styrelsen eller maila till: vallfariislandshastforening@gmail.com

Ha det så bra så hoppas vi att vi syns snart!

Vallfaris styrelse

Anki Broman, Stephanie Olsson, Mia Sundberg, Katja Brunander, Eva Dahlberg, Sanna Axbäck,

Marie Skogsberg

Comments


bottom of page