top of page

Presentation av styrelsemedlem - Marie Skogsberg

Jag och min dotter har tre hästar ihop på Häringe Gård. Silfur- Þokki från Hvidagården, till vardags kallad Þokki, är en trettonårig silverbrun valack. Rán från Odensicke, till vardags kallad Rånet, är ett nioårigt skimmelsto som min dotter rider. Sist men inte minst har vi Klaki frà Skidbakka 2. Klaki är en tjugoårig cremello valack som tyvärr har spatt så han lever till största delen som pensionär. Men han får följa med på promenader och ägnar sig även en del åt klickerträning. Jag har tävlat en del både på Þokki och Klaki, men har tappat lusten för att tävla så nu ägnar jag mej mer åt att träna för att bli en bättre ryttare och framför allt ha roligt tillsammans med mina hästar.

När jag inte är i stallet jobbar jag med brandskyddsfrågor på Svensk Kärnbränslehantering.

Jag har tidigare varit sekreterare i Vallfaris styrelse under sex år men tog en paus från styrelsen och gick i stället med som sekreterare i StIF:s styrelse. Nu på årsmötet valdes jag in som ledamot i Vallfaris styrelse igen. Jag hoppas att jag kan bidra med att vi får roligt i våran förening och kan göra skojiga saker ihop. Det är ju lite svårt nu under pandemin, men vi får blicka framåt mot tiden efter pandemin. Jag fungerar också som en länk mellan Vallfari och StIF där jag fortfarande ingår i styrelsen. Jag brinner även för att arrangera tävlingar så jag hoppas vi snart kan starta upp tävlingsverksamheten.


bottom of page