top of page

Presentation av styrelsemedlem - Katja Brunander

Jag, min man Fredrik och borderterriern Stilton är tidigare stadsbor som blivit öbor och numera huserar på Muskö.


Jag har ridit ponny och storhäst som liten men redan tidigt tog mitt intresse för diverse bollsporter över. Om jag tittar i backspegeln har jag tillbringat alldeles för många timmar på kalla fotbollsplaner eller i instängda sporthallar spelandes fotboll eller innebandy ;)


Intresset för islandshästar väcktes till liv då min syster drog med mig på en ridresa över island och har nu tagit över helt. Vissa tycker nog jag blivit lite galen men det bjuder jag på! 

Jag äger idag 2 islandshästar: * Héðinn från Drakboda en 9 årig valack som besitter en uppfinningsrikedom utöver det vanliga vilket jag älskar. Héðinn och jag kämpar just nu med rehab av en senskada. * Sér Divuson från Lindnäs en 5 årig valack med ett underbart positivt lynne och arbetsvilja. Sér och jag håller på att lära känna varandra och hoppas komma ut på tävlingsbanorna i framtiden.

När jag inte är med mina hästar jobbar jag som konsult inom IT. Har eget företag och tar uppdrag inom programmering, agilt förändringsarbete och att bygga effektiva utvecklingsteam. Jag började engagera mig i Vallfari:s aktivitetsgrupp 2019 och blev invald som suppleant på årsmötet 2020.


Comentarios


bottom of page