top of page

Presentation av styrelsemedlem - Eva Dahlberg

Jag har ridit på ridskola till och från sen jag var barn. Islandshäst red jag första gången på turridning i Malung. Sen blev det en härlig resa till Island. Jag började rida på Fors gård när jag och min man flyttade till Landfjärden 2002 och slutade när mina barn var små. Efter en möhippa på Häringe med turridning startade vi tjejer som var med en ridgrupp på Eriksdals Islandshästar. Där är jag fortfarande kvar och idag är jag inne på min andra häst Grásteinn frá Garðsa, fast han kallas för Torsten. Honom har jag haft nästan ett år och fast jag aldrig varit någon tävlingsmänniska tycker jag att det är jättekul att tävla.


Jag har varit med i styrelsen som suppleant och är nu ledamot och jag vill gärna hjälpa till att skapa förutsättningar för att vi ska kunna ha tävlingar och olika aktiviteter.
bottom of page