top of page

Presentation av styrelsemedlem - Anette Scheibe Lorentzi

Efter ett långt uppehåll blev jag en så kallad återvändare. Jag råkade se en flock islandshästar i en hage på Häringe, och på den vägen är det. Började rida som barn och hade både russ och senare halvblod. Min första islandshäst kom till oss för drygt sex år sen. Hebbe, eller Herjólfur frá Skuggabjörgum som han egentligen heter, kommer alltid stanna hos mig, men har det senaste året fått en hängiven medryttare som också förstår att uppskatta hans mycket egensinniga sidor. Ganska snabbt fick jag också möjlighet att köpa Sandra frá Laugabóli. Genom åren har flocken utökats med några till, Blíð från Segersgården, Dimma fra Hægbostad och Halastjarna från Laggarbo.


Hästarna är min stora avkoppling. Islandshästen är det coolaste och vackraste djur jag mött. Jag har tidigare varit med i styrelsen i Vallfari, tycker det är roligt att få vara med igen och hoppas kunna bidra.
Comments


bottom of page