top of page

Nyhetsbrev december 2020

Hoppas ni alla mår bra och har det bra trots Corona-pandemin!

Ingen trodde väl i mars när pandemin drog igång att vi fortfarande, 10 månader senare, skulle sitta hemma och leva i den här mycket speciella situationen.

Hoppas ni är nöjda med det vi i styrelsen och aktivitetsgruppen lyckats arrangera under året, vi har haft en digital tävling, ett klubbmästerskap och en digital föreläsning om foder. Allt tyder ju tyvärr på att vi inte kommer att kunna träffas fysiskt än på ett tag. Men kanske, kanske kan tävlingar och kursaktiviteter dra igång igen till sommaren. Vi får alla hålla tummarna att det blir så. Kom gärna in med förslag både på saker vi kan genomföra när vi kan träffas igen och aktiviteter som är digitala.


Årsmöte

Vi planerar för att ha ett årsmöte i februari, datum för detta återkommer vi med inom kort. Troligen kommer detta behöva genomföras digitalt. SIF har haft ett antal möten digitalt och de har fungerat utmärkt. SIF:s riksårsmöte kommer genomföras den 10 april.


SIF:s extra riksmöte

SIF genomförde ett digitalt extra riksmöte den 16 december, Marie deltog på det. Syftet med mötet var att besluta om de motioner som kommit in till riksårsmötet och besluta om medlemsavgiften till SIF. Alla svar från SIF:s styrelse på motionerna bifölls av mötet. om någon är intresserade av vad motionerna handlade om går de att läsa här.

Medlemsavgiften till SIF beslutades att vara oförändrad.


Tävlingar & Aktiviteter

Vi tog beslutet att inte ha någon luciatölt i år vilket kändes väldigt tråkigt men då allt är så osäkert just nu så är det svårt att planera och genomföra tävlingar på ett säkert sätt.

Just nu har vi inga inplanerade aktiviteter eller tävlingar men vi kommer planera in datum för tävlingar och aktiviteter till våren/sommaren/hösten och så får vi hoppas att de går att genomföra. Så håll utkik på FB och hemsidan.


Övrigt

Anki vart väldigt sjuk i höstas och för att underlätta för henne har Marie tillfälligt tagit över hennes uppgifter som ordförande.

Vid årsskiftet så kommer alla nuvarande medlemmar att få ett mejl från Idrottonline med fakturan för medlemsavgiften för 2021. Om du av någon anledning inte får mejlet hör av dig till oss! Om du känner någon som vill bli medlem så är det lätt att anmäla sig här.

Du vet väl också att det går att läsa alla styrelseprotokoll på hemsidan, klicka här för att komma till protokollen, på så sätt kan du följa vårt arbete under året och komma med synpunkter och förslag till förbättringar.


Om ni har några frågor, synpunkter eller idéer mejla till: vallfariislandshastforening@gmail.com


Till slut vill vi önska er en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!


Vallfaris styrelse


Anki Broman, Stephanie Olsson, Mia Sundberg, Katja Brunander,

Eva Dahlberg, Sanna Axbäck, Marie Skogsberg
Comments


bottom of page