Att tävla med Islandshäst

Att tävla med islandshäst är väldigt roligt! För att få information om hur man tävlar kan du följa länken till Svenska Islandshästförbundets tävlingssida där det finns mycket information om hur man tävlar.

https://www.icelandichorse.se/tavling/

Licens

För att tävla på officiella tävlingar behöver du lösa ryttarlicens.

Licens köps via https://islandshastar.indta.se/

Välj logga in.

Välj sedan ny användare och följ instruktionen, skulle det vara så att systemet inte vill hitta dig så beror det med största sannolikhet på att informationen i idrottonline inte är korrekt på nåt sätt. Systemet förutsätter 3 saker i IOL
och det är att du har rätt roll samt att du har betalt avgiften och föreningens administrator har lagt rätt uppgifter vad gäller din betalning i IOL. Mejla till Vallfariislandshastforening@gmail.com om du stöter på problem.

När du är inloggad så klickar du på ditt namn i högra hörnet och följer sedan instruktionerna. (Se flik med "licens").

Det går endast att betala med faktura - så planera ditt licensköp så att betalningen hinner registreras av SIF. Därefter finns din licens på samma plats i systemet som du registrerade din licens på

Års licensen gäller 1 januari-31 december. (Engångslicens finns)

Hästägarförsäkran

När du åker på tävling behöver du även fylla i en hästägarförsäkran som du visar på tävlingsplatsen innan du lastar ur din häst. Hästägarförsäkran hittar du här:

Hästägarförsäkran