top of page

Presentation av styrelsemedlem - Stephanie Olsson

Jag bor tillsammans med min sambo Sanna och vår hund Happy i Haninge, i familjen finns även 2 islandshästar varav ena är min, Han heter Valíant från Råken och kom till oss från sin uppfödare i Östersund för ca 2 månader sen så vi är rätt nya för varandra, vi hoppas komma ut på tävlingsbanorna i framtiden men mest är vi nog ett hobbyekipage.

Jag jobbar inom fastighetsförvaltning och uthyrning av bostäder, jag gillar mitt jobb väldigt mycket och nördar gärna ner mig i hyresjuridiken. Jag har tidigare suttit i Vallfaris styrelse men då som ledamot, jag hade då ansvaret för hemsidan och anordnade kurser och aktiviteter, efter en paus från styrelseuppdragen så valdes jag in i styrelsen igen vid årsmötet 2020 denna gång som sekreterare, jag kunde såklart inte heller låta bli att ta på mig hemsidan igen. Jag hoppas vi ska kunna arrangera massa roliga aktiviteter och tävlingar då vi äntligen har fått ihop ett stort gäng som är aktiva i aktivitetsgruppen.bottom of page