top of page

Presentation av styrelsemedlem - Sanna Axbäck

Jag är född och uppvuxen i Arvika, Värmland. Har de senaste tio åren varit bosatt i Norge, men flyttade hit till Haninge i augusti förra året. Jag bor tillsammans med min sambo Stephanie och vår lilla hund Happy.

Jag började rida redan som fyraåring och köpte min första egna islandshäst när jag var nio år. Redan då var jag fäst vid rasen och har aldrig ångrat det valet. Har ägt många olika hästar genom åren men har just nu en tolvårig hingst som heter Starri fra Gillastödum. Pga pandemin blev vår första säsong ihop inte riktigt som planerat, men om man vänder på det så har vi verkligen fått tiden att lära känna varandra. Ser fram emot vår resa tillsammans!

Jag valde att gå gymnasieåren på Dille Gård med inriktning islandshäst och har efter det jobbat hos flera stora profiler inom vår sport i olika länder. Jag älskar verkligen islandshästen och allt den har att erbjuda. Man blir aldrig fullärd och det bästa av allt, hästen är din bästa lärare.

Det här är mitt första styrelseuppdrag och det känns väldigt kul! Jag har tidigare erfarenheter av att anordna tävlingar, kurser, med mera, så hoppas verkligen nästa år bjuder på fler möjligheter till roliga aktiviteter för er medlemmar och oss i styrelsen.


Comments


bottom of page