top of page

Funktionärer sökes!

Vi söker fortfarande efter funktionärer till luciatölten 10/12, Kan du ställa upp hela eller halva tävlingen så blir vi väldigt glada.

Att vara funktionär kan vara väldigt lärorikt och förutom det så är det väldigt roligt att umgås med likasinnade. Man kan som funktionär tex vara den som öppnar ridhusdörren för ekipage som skall in på banan, hjälpa domaren att skriva kommentarer, koka kaffe i cafeterian, sätta färgmarkeringar på ekipagen i collectingring, ja uppgifterna är oändliga och det finns något för alla

Som funktionär blir du bjuden på lättare lunch, fika och alla funktionärer får en liten Julklapp från Vallfari!

Att tänka på är att Vallfari är en ideell förening som är helt beroende av att medlemmar ställer upp och hjälper till vid vissa aktiviteter, annars kommer det bli svårt för oss i framtiden att fortsätta arrangera denna typ av aktivitet där vi är i stort behov av eran hjälp.

För att anmäla dig som funktionär maila till Vallfariislandshastforening@gmail.com

bottom of page