top of page

Nyfiken på styrelsen?

Här kommer lite information till er medlemmar om vad vi i styrelsen håller på med!

Har du några andra frågor eller funderingar maila till Vallfariislandshastforening@gmail.com

Marianne numera är du ordförande men också såklart medlem i Vallfari, vad har du för förhoppningar för detta år?

- Min förhoppning för Vallfari 2017 är att vi ska vara en aktiv klubb med god stämning där alla är välkomna. Att vi under 2017 försöker ordna så många aktiviter vi mäktar med till våra medlemmar. Och så vill jag tacka alla medlemmar som gett mig ansvaret att vara ordförande i Vallfari. För mig känns inte skillnaden så stor mellan ledamot och ordförande eftersom jag varit med i styrelsen många år. Jag har fantastiska tjejer i styrelsen som hjälps åt med frågor som dyker upp.

Ingela du är sekreterare i Vallfari, vad gör en sekreterare?

- Sekreteraren skriver protokoll och arkiverar dem på ett säkert sätt. Brukar skriva verksamhetsplan- och berättelse. Jag hoppas på att det kan bli en drivande kursgrupp i Vallfari, som anordnar ridkurser för någon bra instruktör, kanske fixar en långritt tillsammans eller annat kul med hästarna!

Monika, Kassör känns som ett viktigt uppdrag, men vad gör egentligen en kassör i en förening?

- Som kassör i föreningen har man hand om föreningens ekonomi.

Oftast är det jag som registrerar nya medlemmar och skickar ut fakturor till medlemmarna.

När medlemmarna betalar in sina avgifter så noterar jag det i Idrottonline.

Jag lämnar även uppgifter till SIF så att de kan fakturera oss för det antal medlemmar vi har.

Jag betalar även föreningens fakturor som kommer in.

Allt som betalas ut skall vara godkänt av styrelsen.

Inkomster och utgifter måste bokföras och för varje år gör man ett bokslut som granskas av en förtroendevald revisor som kollar att allt har gått rätt till.

Som kassör skickar man även in en deklaration till Skatteverket

Det är ett roligt uppdrag att vara kassör i en förening.

Jag hoppas att Vallfari skall fortsätta att växa och att vi skall behålla den fina stämningen vi har.

Jag önskar också att fler vill bli aktiva i föreningen så att ni får se hur trevligt det är att vara!

Annica vad har du för tankar och önskningar för detta år som är ditt andra i styrelsen!

- Jag vill fortsätta lära mig om att vara en bra styrelsemedlem och vara med och bidra till att göra Vallfari till en levande förening med bra utbud av aktiviteter och möjligheter att ha kul tillsammans med två- och fyrbenta vänner.

Stephi du började som suppleant i styrelsen och blev sedan ledamot, vad är skillnaden på dessa 2 roller?

- Den faktiskt skillnaden är att en ledamot har rösträtt, en suppleant får delta på möten men har inte rösträtt förutom om ordinarie ledamot är borta, Så att gå från suppleant till ledamot har egentligen inte inneburit någon större skillnad för mig, jag har fortfarande kvar mitt huvudansvar som är att driva hemsidan, och hjälper självklart till att driva och arrangera olika aktiviteter.

Anette du är Vallfaris enda suppleant nu, vad har du för uppgifter/uppdrag i styrelsen?

- Som suppleant hoppar jag in och gör lite av varje, där det behövs helt enkelt. Jag vill bidra så att Vallfari är en levande förening med bra aktiviteter för alla medlemmar.

bottom of page