Vallfaris årsmöte

February 21, 2015

Dagens årsmöte i Torkladan i Tungelsta inleddes med ett intressant föredrag av Malin Stang om hästens form. Därefter serverades goda räkor och pajer. På årsmötet valdes en ny styrelse bestående av: Ordförande Sverre Launy, Kassör Monica Hurtig, sekreterare Marie Skogsberg, ledamöter Ann-Sofi Malm och Marianne Wallenbro-Trybom, suppleanter Anki Broman och Mirjam Hegert. I slutet av mötet delades det ut pokaler och presentkort på Lillhästen i Stav till 2014 års klubbmästare, Emma Andreasson, Malin Stang och Marie Skogsberg. Maria Rosell tackades också av med en blombukett och ett medlemskap i Vallfari eftersom hon nu slutar i tävlingsgruppen. Tack alla deltagare för ett trevligt möte!

 

Please reload

Featured Posts

Lägesrapport.

April 17, 2020

1/10
Please reload

Arkiv

April 17, 2020

March 5, 2020

January 21, 2020

Please reload

Taggs

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Vallfari Islandshästförening / Plusgiro 618 63 44-5 / vallfariislandshastforening@gmail.com   © 2013 Vallfari.

  • facebook