Vallfaris årsmöte

February 21, 2015

Dagens årsmöte i Torkladan i Tungelsta inleddes med ett intressant föredrag av Malin Stang om hästens form. Därefter serverades goda räkor och pajer. På årsmötet valdes en ny styrelse bestående av: Ordförande Sverre Launy, Kassör Monica Hurtig, sekreterare Marie Skogsberg, ledamöter Ann-Sofi Malm och Marianne Wallenbro-Trybom, suppleanter Anki Broman och Mirjam Hegert. I slutet av mötet delades det ut pokaler och presentkort på Lillhästen i Stav till 2014 års klubbmästare, Emma Andreasson, Malin Stang och Marie Skogsberg. Maria Rosell tackades också av med en blombukett och ett medlemskap i Vallfari eftersom hon nu slutar i tävlingsgruppen. Tack alla deltagare för ett trevligt möte!

 

Please reload

Featured Posts

INSTÄLLD! clinic- och kurshelg med Denise Weber!

August 29, 2018

1/10
Please reload

Arkiv

February 21, 2019

February 20, 2018

February 16, 2018

January 23, 2018

January 14, 2018

Please reload

Taggs

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Vallfari Islandshästförening / Jom 33 747 92 Alunda / vallfariislandshastforening@gmail.com   © 2013 Vallfari.

  • facebook