Ny hemsida!

November 12, 2013

Välkommen till Vallfaris nya hemsida. All information är inte utlagd ännu men vi bygger på den så fort vi kan. Vi har fått hjälp av fotograf Jessica Stene att ta fram denna sida och det är också hennes fina bilder som finns på sidan.

Har du idéer om vad du vill se här på hemsidan skriv det i kommentarsfältet här nedan. 

Vi vill också gärna ha in bilder på era hästar och lite infotext från er som vi kan lägga ut här på sidan. Skicka in en bild på din egna häst, din medryttarhäst eller din favorithäst på ridskolan. Bilder och text skickar ni till marie.skogsberg@hotmail.com. Vi har just nu problem med vår mail om du har frågor så maila till någon i styrelsen.

Please reload

Featured Posts

Lägesrapport.

April 17, 2020

1/10
Please reload

Arkiv

April 17, 2020

March 5, 2020

January 21, 2020

Please reload

Taggs

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Vallfari Islandshästförening / Plusgiro 618 63 44-5 / vallfariislandshastforening@gmail.com   © 2013 Vallfari.

  • facebook