Våra medlemmar

Här lägger vi upp bilder och lite info om våra medlemmar och deras hästar!

 

Vill du och din häst synas här? Maila en bild på dig och din häst (egen häst, medryttarhäst eller ridskolehäst) och en liten text om er och vad ni brukar hitta på. Maila till Vallfariislandshastforening@gmail.com

Evelin Skogsberg & Flíra från Hökebo

Jag heter Evelin Skogsberg och min häst heter Flíra från Hökebo, Hon är ett femgångssto född 2008. Hennes pappa är Örn frá Keldudal och hennes mamma Birta frá Lambhaga. Vi har börjat tävla lite i år. Flíra är en pigg och glad häst med mycket egen vilja.

Marianne Wallenbro-Trybom & Andvari Från Odensicke

Jag heter Marianne Wallenbro-Trybom och jobbar på Sofies Islandshästar på häringe, Jag rider på lånehästen Andvari från Odensicke, Vi kommer försöka hinna med kurser och tävlingar under året. Ser fram emot ett aktivt Vallfari år.

Christina Lönnblad & Tibrá fra Velds

Vi står på Hemfosa Gård och jag har ägt Tibrá i sex år. Tibrá är 24 år gammal men fortfarande väldigt pigg och glad och tycker att det roligaste som finns är en galopp med kompisarna. Inte långt efter det står rulla sig i hagen, bli kliad av matte och äta gott hö. Min första häst och ett riktigt lyckoköp, fick precis en sådan häst som jag alltid önskat mig.

Alexandra Dolk & Brana från Karlsro

Brana är ett femgångs sto född 2001, e. Brennir fra kirkjubae u. Oddbjörk vom Hofjägergut. Hon har väldigt mycket egen vilja och fantastisk pass. Efter ca ett år av vila är vi nu tillbaka och det blir nog lite tävlingar till våren! 

Malin Stang & Assa frá Árbakka

Jag heter Malin och har mina hästar och även delar av min verksamhet på Drakboda som jag driver tillsammans med min föräldrar. Jag är utbildad gymnasielärare men har sedan 2011 övergått till att arbeta mer och mer med hästar: Undervisning, hästträning och dömande, något som jag tycker är superroligt!

Jag har flera hästar jag rider men den de flesta nog känner igen är lilla, vita, snabba Assa frá Árbakka som egentligen ägs av min mor. Hon är född 2000 vi har tillsammans tävlat fem SM i passgrenar. På bilden har jag hennes första föl Hamingja som handhäst. Hamingja som nu ägs av Camilla Vinberg!

Annika Wahlström & Ask fra Lauborg (Blossi)

Jag heter Annika Wahlström och min häst heter Ask fra Lauborg (e Ljomi fra Björk u Katla fra Midturs Islandshästcenter) och kallas för Blossi. Han är född 1994 - en fyrgångare som är lite reserverad, men inte räds vildsvin eller grävlingar. Vi tar lektioner och tränar, klättrar i skogen och ska börjat träna trail.
 

Marie Skogsberg & Silfur-Thokki från Hvidagården

Jag heter Marie Skogsberg och min häst heter Silfur-Thokki från Hvidagården. Han är fyrgångare och född 2007. Hans pappa är Askur frá Hofsstadaseli och hans mamma Thokkadis från Grönlund. Han är en charmig kille som får mej att smälta. Vi brukar tävla några gånger om året, det är roligt, men roligast är att rida ut. Vi står hos Sofies Islandshästar på Häringe. Jag är sekreterare i Stockholms Islandshästförbund

Ulrika Törnblom & Huni från Kaptensgården & Fjödur från Kvarnbacken

Huni är född 2009 och valack. (till vänster)

Fjödur är född 2008 och sto (till höger)

Sofie Myhrberg & Svalur frá Vogum

Jag heter Sofie Myhrberg och har varit medlem i Vallfari ett bra tag, men blivit lite mer aktiv på senare tid och har varit bland annat ungdomsledamot i styrelsen tidigare.

Jag står på Eriksbergs gård i Lissma med min egen islandshäst vid namn Svalur frá Vogum som är född 1998 på Island och som jag snart ägt i hela 10år..

Vi både tävlar, rider kurser och hinner också med en och annan uteritt med Svalur.

Svalur är en lagom pigg och glad häst som gör det mesta man ber honom om och på tävling brukar han få bra poäng för sin fina skritt.

 

Gunilla Myhrberg Keijser & Mestur frá Ketilsstödum

Jag heter Gunilla Myhrberg Keijser jag har varit medlem i Vallfari sedan 2003.

Min häst som jag är lycklig ägare till sedan snart ett år tillbaka heter Mestur frá Ketilsstödum, född 2009, kom till Sverige aug-16, hans pappa är Hófur frá Varmalaek och mamman är Minning frá Ketilsstödum.

Vi rider kurser, tänkt att tävla så småningom och rida mycket ut på turer, gärna långa härliga sommarritter.

 

Pia Alpmark & Virding från Musö

Pia Alpmark heter jag och jag är lycklig ägare till Virding från Musö. e. Vaering fra' Arbakka 

u. Sigling fra' Arbakka, född 2009.

Vi kursar, är ute i naturen runt Stadsberga Västergård där jag har henne inackorderad och på sommaren blir det ridläger, Vi kommer att satsa på att tävla lite på klubbnivå.

 

Gitten Svartling & Snjoflygsa fra Sölvholti & Barmi fra Sölvholti

Snjoflygsa (snöflinga) alias Flixie alias Flingan f.2011 och Barmi f. 2010 har jag haft/följt sen de var föl och de kom från Island när de var 4 år. Ingen av dem har varit lätt att rida in (bockat mm) så vårt fokus just nu är att göra träningen så rolig som möjligt för hästarna. Vi finns på familjens gård Karlsfrid i Norra Sorunda.

Stephanie Olsson & Stefnir från Högsjö Gård & Tango från Jan Pers

Jag heter Stephanie och äger valacken Stefnir från Högsjö gård sedan december 2016 tillsammans med min mamma.
Stefnir är en busig 4gångare som tycker tölten är lite jobbig så den tränar vi på mest just nu och såklart att ha roligt.
I framtiden vill vi vara med på många kurser och kanske tävla lite.
Vi står uppstallade på Stadsberga Västergård i Österhaninge

I Oktober 2017 utökade vi familjen och köpte en lillebror till Stefnir, Han heter Tango från Jan pers och är född 2015 så just nu går han kvar på unghästbete
 

Vallfari Islandshästförening / Plusgiro 618 63 44-5 / vallfariislandshastforening@gmail.com   © 2013 Vallfari.

  • facebook